keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Finally @ Innsbruck!


Grüß Gott ja terkut Innsbruckista! :)

Oon ollut täällä paikan päällä jo kohta viikon ja nyt vasta pääsen kirjoittamaan ekaa virallista bloggausta. Koska mulla ei oo vielä omaa nettiä niin piti tulla yliopistolle kirjoittelemaan. :)

Ensimmäinen viikko Innsbruckissa on ollut varsin hämmentävä, koska kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. Niin kuin jotkut teistä jo tietää niin kaikki täällä ei todellakaan oo mennyt putkeen mut nyt asiat alkaa rullaamaan paremmin. Kerron vaikka näistä alun kommelluksista paremmin vaiks sitten, kun saan oman mokkulan. (hyvällä tuurilla ens viikon alussa.)

Mulla olis tänään tossa parin tunnin päästä kurssin Grundlagen der Kulturwissenschaft (=kulttuuritieteen perusteet auf Finnisch) eka luento ja kieltämättä vähän jäntskättää. Jotenkin sitä ei yhtään osaa ajatella mitä on vastassa mut jos ekasta luennosta selviäis niin ois aika jees. :) Pääsin vasta eilen valkkaamaan ja kattomaan mun kursseja netin kautta mut onneks monelle kurssille pystyi vielä ilmoittautumaan, ettei ihan kaikkien ilmoittautumisaika ollu vielä mennyt umpeen. 

Noin yleisesti ottaen fiilikset tän menneen viikon aikana on heitelly tosi paljon. Alussa sitä oli aivan fiiliksis ku kaikkialla on niin nättiä ja ihan sama minne päin katsoo niin Alpit on vastassa. Siihen kuitenkin tottui harvinaisen äkkiä ja muutenkin alun innostus latistu tosi nopeesti. Tällä hetkellä monet jutut ahdistaa mut eiköhän tää tästä, ehkä tää on vaan sitä " kulttuurishokkia. " Pitää vaan löytää oma paikkansa tääl ja tutustua uusiin ihmisiin. 

Ja niille, jotka niitä kuvia on kyselly, niin tässäpä niitä ois muutama. :)



Näkymä mun keittiön ikkunasta :) 

Inn-joki, jonka rantaa pitkin menee huiput lenkkireitit :) 


Goldenes Dachl-Kultainen katto






Oispa Suomessakin tällasia taloja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti