perjantai 7. lokakuuta 2011

Let it snow, let it snow, let it snow.

Säätiedotus piti kuin pitikin paikkansa: Vuorille satoi taas lunta, onneks ei ihan vielä kaupunkiin. :) Täytyy kyl sanoo et tää Innsbruckin sää on aivan Suomeen verrattavissa. Eilen oli viel aika kesäinen ja aurinkoinen päivä, tänä aamuna sen sijaan satoi vettä kaatamalla ja oli aika viileää.

Mulla oli tosiaan keskiviikkona yks luento ja eilen aamulla yks tunti, joten tunneilla ei oo hirveesti tullut istuttua. Näin perjantaisin mulla ei oo tunteja ollenkaan joten toistaiseksi on kyl ollut aika rentoa. Mut eipä toi kyl haittaa yhtään, pitkä viikonloppu on just hyvä!

Viime bloggaukseen nähden fiilis on huomattavasti parempi. Olin eilen Erasmus-vaihtareille järjestetyllä baarikierroksella ja oli kyl tosi hauska ilta! :) Vihdoin sitä pääsi tutustumaan uusiin ihmisiin ja kehittämään kielitaitoa. Ilta meni ihan mukavasti kolmen kielen voimin. Välillä oli vähän kieli solmus ku piti vaihtaa keskustelukieltä niin nopeesti mut yllättävän hyvin selvisin.

Viikonlopulle ei oo toistaiseksi mitään suunnitelmia mut toivon mukaan niitä jostain vielä ilmaantuu. Tai noh, olishan mulla Ikean huonekalujen kasailua mut ei jotenkin jaksa inspata yhtään. Pitää viimeistään huomenna yrittää vähän ees motivoida itteensä et kämppä alkais jossain vaiheessa näyttään oikeesti kodilta. (tällä hetkellä jotain aivan muuta)

Oon niin loistavasti varautunut tähän sadekeliin et parempi lähtee tästä melkein ostamaan sateenvarjoa.
Mukavia viikonloppuja ihmiset ja paljon terkkuja täältä Alppien keskeltä! :)

Ja hei, vielä kun muistan: Jos joku suunnittelee pientä trippiä Innsbruckiin niin kannattaa käydä tsekkaamassa Blue1:n menossa oleva kampanja. (mm. meno-paluu Müncheniin alk. 158 €)

Ennen tunnin alkua oli just sopivasti aikaa räpsiä muutama kuva :)


Innsbruckin keskusta 061011


Näkymä ikkunasta oli aikaisempaan verrattuna varsin  erilainen. 


Vuorten huiput lumen peitossa. 071011

Keski-Euroopan mäkiviikkoa odotellessa :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti