maanantai 7. toukokuuta 2012

Onnenpäivät

Joskus sitä vaan on onnellinen niin pienistä asioista. Ja ne pienimmät ilot on ehdottomasti myös niitä elämän parhaita iloja! :)

Sain viikko sitten kortin tosi hyvältä ystävältä, jossa oli teksti: " Vaikka elämäni kuljettaa meidät joskus kauas toisistamme, olet kuitenkin aina ajatuksissani. " Myönnettäköön, että mä purskahdin itkuun, kun löysin ton kortin postilaatikosta. Pääasiassa kyyneleet olivat onnen kyyneleitä, toisaalta myös tuli hirveä ikävä rakkaita ihmisiä. Miss you my dear friends! <3

Pari päivää sitten ihastelin kaunista sateenkaarta, jota vasten päivän viimeiset auringonsäteet heijastuivat. Vaikka mulle ei koskaan selvinnyt, missä sateenkaaren toinen pää oli, sen kirkkaat värit saivat mut mahdottoman iloiseksi.

Vaikka niin kovin oonkin tykästynyt tähän kesäiseen lämpöön ja aurinkoon, odotin koko viime viikon kunnon vesisadetta. Eilen kun satoi sunnuntain kunniaksi oikein kunnolla, säntäsin innoissani lenkkipolulle. Kuinka onnelliseksi ihminen voikaan tulla rauhallisesta juoksulenkistä rankkasateessa? Ei silti ihan ollut pokkaa hymyillä kovin leveästi moisen sääilmiön takia, mutta sisäisesti hymyilin hyvinkin leveästi ajatellen " I love life! "

Samanlainen fiilis tuli äsken, kun rennon päivän päätteeksi lähdin reippaalle kävelylenkille lämpimään kevätiltaan. Punertava taivas, Alpit, lämmin Föhn-tuulen puhallus vasten kasvoja, hyvä musiikki, kaikki ilmassa leijailleet ihanat tuoksut .. täydellistä! Jopa niin täydellistä, että teki ihan mieli pistää tanssiksi. Tänään kun olisi ollut perjantai ja olisin päässyt valtaamaan dancefloorin niin oijjoij! :)

<3 LIFE!



weheartit.com


weheartit.com



P.S. Ai mikä stressi? Never heard.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti