lauantai 3. maaliskuuta 2012

Just because I'm losing, doesn't mean I'm lost

Tänään on kyl ollut sellanen päivä, etten enää tiedä, pitäisikö itkeä vaiko nauraa. Päivä eteni varsin mallikkaasti mut iltaa kohden mieliala rupesi laskemaan aika ryminällä. Olo täällä on tällä hetkellä varsin yksitoikkoista ja jokainen päivä on edellisensä kaltainen, joten ei mikään ihme et odotan kesälukukauden alkua varsin innolla. En varmaan koskaan uskonut sanovani, että kaipaan niitä arjen rutiineja: sitä, että elämässä on tietty rytmi. Ja ennen kaikkea, odotan paluuta ihmisten ilmoille. Sosiaalinen elämä, here I come! :)

Viimeiset vajaat kaks viikkoa on mennyt aika tiiviisti treenin parissa ja nyt viimeistään alkaa tää urheilu tulla korvista pihalle. Tänään mulla oli onneksi välipäivä ja sain kerättyä voimia uusia suorituksia varten. Pari päivää sitten päädyin etsimään motivaatiota Internetin syövereistä ja löysinkin aika monta aiheeseen sopivaa kuvaa:


Tän kuvan tekstiä sovelsin viime lauantaina, kun kävin juoksemassa tuolla Alpeilla pitkän lenkin. Käytiin mun kaverin kanssa pari viikkoa sitten kävelemässä toi reitti ylös ja silloin jo sanoin ääneen, että vielä mä tän reitin jonain päivänä juoksen. Välillä meinas oikeesti epätoivo iskeä, kun tuntui siltä, etten oikeesti oo ikinä perillä mut sit piti vaan sanoo itelleen et luovuttamaan ei oo tultu ja ylös mennään, vaikka mikä olis. Pieni mutka matkassa oli myös se, että reitti oli osittain täysin lumen peitossa ja joissakin kohdissa sitä sai suorastaan uida lumessa. Moisen lenkin jälkeen oli varsin väsynyt olo mut kokemuksena toi oli kyl aivan mieletön. Haluan kyl ehdottomasti mennä tonne vielä monta kertaa vaeltamaan, kunhan lumet vain ensin sulaa. :) 



Jos mulla on sellanen fiilis, että lenkille mennään, niin sinne mennään sitten säällä kuin säällä. Mulle on pienestä pitäen opetettu, ettei  olla sokerista, joten rankkasateellakin voi siis mennä ulkoilemaan. Ei tietenkään mikään paras mahdollinen idea, mutta ite oon ainakin todennut, että sateessa juokseminen on usein tosi miellyttävää .. Niin, sitten kun on tottunut siihen, että lenkin jälkeen on kuin uitettu koira.


Nyrkkeily on parasta just silloin, kun tuntuu siltä, että  pitää purkaa pahaa oloaan johonkin. 



Aamen, just näin. I agree! 





Näinhän se vaan menee, no can do.







" Se mikä ei tapa, vahvistaa. " 

Nyt kun pääsis Ausseihin vähän ees kokeilemaan surffausta niin ois aika dream come true!

Toivon mukaan teistä joku saisi mun tavoin motivaatiota noista kuvista. :) Niin ja kaikki kuvathan on bongattu osoitteesta: www.weheartit.com. Siellä on kuvia vaikka muille jakaa, kantsii käydä kattomassa!

Mun vaihtovuoden puoliväli alkaa häämöttää ja sen kunniaksi väsäsin eilen elämäni ensimmäisen kuvakollaasin. Yritin laittaa sitä tän blogin yläreunaan (Header Bar sen virallinen nimi taitaa olla?) mut en toistaiseksi ainakaan onnistunut.


Olettaisin et  ainakin suurin osa noista kollaasin kuvista on ollut täällä blogissa jossain vaiheessa esillä. Koska mulla on tunnetusti tapana kuitenkin laittaa kuvia varsin reilusti niin ajattelin koota tähän astisesta vaihdosta onnistuneimmat otokset. Toki kollaaseja vois tehdä useammankin, hyviä kuvia kun on kuitenkin ajan mittaan kertynyt melko paljon.

Voisin suunnata tästä pian unille, huomenna jatkuu taas tiistain uusintatenttiin valmistautuminen. Kivaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti! :)



Quotes of the last few days: 


" Maailma muuttuu, kun sitä muutetaan. Ihmeitä tapahtuu, kun niitä tehdään. " -Pekka Haavisto
" On olemassa asioita, niin kipeitä ja vaikeita, ettei niistä puhumalla selviä. " 
 -Egotrippi: Matkustaja
" The truth is, everyone is going to hurt you. You just got to find the ones worth suffering for. " 
 -Bob Marley
" Täällä metrossa maailman, lauluja kirjoitan, lauluja siitä mitä mä nään ja mitä tunnen sisällä pään, ja missä kuljin milloinkin, mietin nyt, silloinkin, mietin kenelle lauluni teen, missä oon, minne meen " -Eppu Normaali: Vuosi 85
" In each tear there's a lesson, makes you wiser than before, makes you stronger than you know. In each tear brings you closer to your dreams. No mistake, no heartbreak can take away what you're meant to be. " -Mary J Blige: Each tear 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti