keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

What a feeling!

Moi!

Tässä teille pikabloggausta viime päivien tapahtumista ja fiiliksistä :) 

Innsbruckissa kevät on jo hyvässä vauhdissa: aurinko paistaa lähes joka päivä ja lämpöäkin on juuri sopivasti. Valoisa aika pitenee koko ajan ja tän muutoksen huomaa kyl selkeästi mielialassa. Pelkästään jo toi valoisuus ja auringonpaiste saa hyvälle tuulelle. 

Kaikin puolin voi sanoa, että tää pieni alppikaupunki on herännyt taas talven jälkeen eloon. Toiset ovat kaivaneet lenkkarit kaapeistaan ja suunnanneet Inn-joen varrelle lenkkeilemään, toiset taas ottaneet aurinkolasit ja ohuen kevättakin esiin. 

Pakko myöntää, että tää ilmiö on hyvin erikoinen suomalaisen näkökulmasta katsottuna. On koko ajan ihan sellainen olo kuin olisin jollain rantalomalla: Aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta, ulkona tarkenee jo useimpina päivinä t-paidalla, kaduilla kävellessä nenään tulee hyvän ruuan tuoksu. Ainoana miinuksena vain se, ettei ole sitä rantaa. :D Inn-joen ranta kun ei oo ihan verrattavissa esimerkiksi Välimereen.

Kaikesta päätellen siis mieliala on ollut varsin korkealla, fyysinen hyvinvointi sen sijaan ei oo ollut ihan parhaimmillaan. Jotenkin on ollut ihan veto pois ja hirveän väsynyt. Parempi siis suunnata nyt unille, jotta jaksaa taas aamulla nousta aikaisin. Oon päättänyt, että nyt on vähän muutettava tätä päivärytmiä järkevämpään suuntaan ja antaa itselleen aikaa nukkua tarpeeksi. 

Tämän bloggauksen loppuun vielä viime lauantailta muutama kuva. Osallistuin Cityrallye-nimiseen tapahtumaan, joka jouduttiin viime lukukaudella perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Myönnettäköön, että tapahtuma oli pieni pettymys mutta mikäs sen parempi tapa viettää keväistä lauantaita kuin tutkia kaupunkia ja viettää yksinkertaisesti aikaa hyvässä seurassa! :)

Soluttauduttiin hyvin italialaisten koululaisten joukkoon

" Ankat " ja Goldenes Dachl

Redhead? I don't think so.

Kaikki tapahtumaan osallistuneet vaihtarit yhteiskuvassa :)

Pojoing @ Sparkassenplatz 
 
P.S. Huomenna 90's Party vol. 2, sounds good to me! :) Ja tosta otsikosta vielä sen verran, että tällä kertaa inspiraationa toimi sekä Irene Caran Flashdance että Happy Fitnessin Isi-niminen ohjaaja, joka viljelee tota lausahdusta varsin ahkerasti :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti