sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Näytä mulle missä sul on rusketusraidat

Heippa ja sunnuntaiset terkut Innsbruckista! :)

Föhn-tuuli on ollut valloillaan taas viimeiset pari päivää tuoden mukanaan varsin kesäisiä kelejä. Eilen lähenneltiin 30 astetta eli kyl täällä ihan hyvin tarkenee! :) Yleensä en oo tällaisten helteiden ystävä, mutta ei tää lämpö oo tuntunut edes pahalta. Lämmin tuuli kun puhaltaa melkein koko ajan niin tukalaksi olo ei oo käynyt vielä missään vaiheessa.

Perjantaina löysin aivan sattumalta varsin houkuttelevan näköisen voikukkapellon, jonne oli suorastaan pakko päästä räpsimään kuvia. Ja niin kuin näkyy, olin varsin elementissäni ja tyytyväinen olooni kukkien keskellä istuskellessa.









Eilen sen sijaan palvoin aurinkoa Inn-joen rannassa pääsykoekirjan kanssa. Saldona palanut selkä sekä puoliksi palaneet sääret.  Milloinkohan mä opin, että suomalainen on aina joko valkoinen tai punainen?





Vaikka onnistuinkin kärtsäämään jo näin varhaisessa vaiheessa, täällä Alppien ihmemaassa on tällä hetkellä hyvinkin mukavaa: Kaikki ihmiset ovat ulkona nauttimassa ensimmäisistä helteistä, kaduilla leijuu joko herkullisen ruuan tai kukkien tuoksu ja kaikkialla on niin mahdottoman kaunista. Mikä voisikaan enää olla paremmin? :)

Myönnettäköön, että mieleen palautui eilen taas ajatus siitä, miten siistiä tänne olisi jäädä pidemmäksi aikaa. Oon ollut täällä jo sen verran kauan, että täältä on oikeesti niin vaikea lähteä.




Otsikko: PMMP-Rusketusraidat 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti